Motorcykelkørekort

Skræddersyet undervisning efter dit tempo

“Den bedste undervisning giver de sikreste motorcyklister samt det billigste kørekort”

Motorcykelkørekort

Fleksibel undervisning til motorcykelkørekort

Hos Drive Trafik MC er vi specialiserede i at tilbyde undervisning til kommende motorcyklister. Med et klart mål for øje – at sikre, at alle vores elever forlader os med et bestået motorcykelkørekort – tilbyder vi en undervisningsoplevelse, der er både personlig og fleksibel. Vores tilgang til motorcykelundervisning er designet til at imødekomme individuelle behov og sikre, at hver enkelt elev får den nødvendige viden og færdigheder til at køre sikkert og med selvtillid på vejen.

Vi står ud fra mængden ved at tilbyde en skræddersyet læringsoplevelse. Vores erfarne kørelærere forstår, at vejen til et motorcykelkørekort kan være forskellig fra person til person. Derfor arbejder vi tæt sammen med hver elev for at opstille en fleksibel undervisningsplan, der passer til din individuelle tidsplan og læringsstil.

Vi har fokus på dit tempo og evner

Det er vores mission at sikre, at alle vores elever ikke kun består deres motorcykelkørekort, men også lærer en forståelse for vigtigheden af sikkerhed på vejen. Vi dækker alle aspekter af motorcykelkørsel, fra grundlæggende køreteknikker til avancerede manøvrer og trafiksikkerhed. Det gør, at vores elever er forberedte til at møde de udfordringer, som motorcykelkørsel indebærer.

Vores tilgang er baseret på respekt for den enkelte elevs tempo og evner. Vi tror på, at tålmodighed og tilpasning er nøglen til effektiv læring. Derfor tilpasser vi vores undervisning til hver af dine unikke behov, hvilket sikrer, at du får mest muligt ud af din tid med os. Målet er at skabe et læringsmiljø, hvor vores elever ikke kun stræber efter at bestå deres motorcykelkørekort, men også bliver ansvarlige og sikkerhedsbevidste motorcyklister.

Fem grønne stjerner
Fed oplevelse
Super fed oplevelse og forløb hos DriveTrafik i Ballerup! Skønt ophold, og virkelig lærerigt. Ole er virkelig god til at forklarer og lære hvordan tingene skal gøres og forståes, så man ikke er i tvivl. Undervisningen er god, humoristisk, men samtidig seriøs.

Fem grønne stjerner
Styr på det
Både Ole og Kenneth gør en godt klar til at håndtere en MC på den rigtige måde. De giver ikke bare et kørekort. De lærer en at kører på Motorcykel, og når man har bestået sin køreprøve, føler man at man faktisk har overskud i trafikken når man er ny!

Fem grønne stjerner
MC + Bil
Jeg tog både MC og bil, og er første gangs billist. Jeg fik eminent undervisning både teori og kørsel på begge hold. Og er blevet ført succesfuldt i hus. Jeg kan klart anbefale.

Fem grønne stjerner
Hurtigt forløb
Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Jeg kan på det kraftigste anbefale nye MC elever om at vælge DriveTrafik. De ved hvad de laver og de er hurtige til at få afviklet teori og det praktiske.

Fem grønne stjerner
Fantastisk sted
Fantastisk sted at tage MC-kørerkort. Sjove og menneskelige undervisere, som har et professionelt niveau, samtidig med at holde en glad og sjov tone. Bestod det hele i første forsøg.

Fem grønne stjerner
Fantastiske kørelærere
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelære. Han var super god og var hurtigt til at få prøver til mig.

Har du spørgsmål?

Tilmeld dig motorcykelkørekort allerede i dag

Hvis du drømmer om friheden ved at køre på to hjul og ønsker et motorcykelkørekort, er Drive Trafik MC den rigtige køreskole for dig. Vores engagement og fleksible undervisningsmetoder gør os til din rigtige partner på din rejse mod at blive en dygtig motorcyklist.

Kontakt os i dag for at tage det første skridt mod dit motorcykelkørekort. Kontakt os på 24 25 35 48 eller send en mail til info@drivetrafik.dk.

Lynkursus

Den hurtigste vej til kørekort

Ofte stillede spørgsmål

Processen med at tage kørekort til motorcykel varierer fra person til person, men typisk tager det mellem 4-8 uger. Vi tilbyder fleksible kørekortskurser, der passer til dit tempo og din tidsplan. Kontakt os for at få en skræddersyet plan.

I teoriprøven til motorcykelkørekort må du maksimalt have 5 fejl for at bestå. Vores erfarne instruktører vil forberede dig grundigt til denne prøve og sikre, at du er godt rustet til at klare den med succes.

At tage motorcykelkørekort kræver fokus, engagement og træning, men vores professionelle kørerlærer vil vejlede dig gennem hele processen. Med den rette støtte og træning er det opnåeligt. Tilmeld dig et holdstart i dag og kickstart din motorcykelrejse.

Kørelærerne

Kenneth

Kenneth

Kørelærer
Søren

Søren

Kørelærer
Ole

Ole

Kørelærer
Miriam

Miriam

Kørelærer (Dansk/Engelsk)
Jesper

Jesper

Kørelærer
Jonas

Jonas

Kørelærer

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhverv­else

Drivers License

Kampagnepris på lovpakke til kun 8.888kr. (gælder til 30. april)

Få delt betalingen op i tre rater. Vi tilbyder både dag- og aftenhold i hele sæsonen.