Lynkursus for at tage MC-kørekort

Lær at køre motorcykel på intensivt kursus

“Den bedste undervisning giver de sikreste motorcyklister samt det billigste kørekort”

Lynkursus

Hvad er et intensivt kursus?

Den hurtigste vej til et motorcykelkørekort inden for lovens ramme på 14 dages undervisning med undervisning hver dag.

Hos Drive Trafikskole tilbyder vi MC-kørekort lynkursus hvor du ender med et kort inden for A1, A2 eller ubegrænset A klassen.
Hos vores afdeling i Charlottenlund tilbyder vi(normalt) intensive kurser, så du hurtigt at være klar til at komme ud og køre på landevejene. For at tage denne undervisning, skal du være ledig i dagtimerne 11 dage inden for nogle uger (mod normalt 7 uger). Undervisningen ligger nemlig mellem kl. 08 og kl. 16. Derudover vil der også være én mørkekørsel i aftentimerne.

Du vil være klar til teoriprøven efter de 11 dage med teori- og køreundervisning. Undervejs i undervisningen gennemgår vi alt lovpligtig materiale i både teori og i kørsel. Sådan sikrer vi at du er oplyst og undervist omkring alt, inden du bliver sluppet løs på landevejen.

Gør dig klar til lynkursus

Du kan stå med dit kørekort i hånden kort tid efter du starter på vores lynkursus. For at gøre forløbet hurtigere og nemmest for dig, så anbefaler vi dig at have din lægeattest klar inden du starter på holdet. Så vil vi nemlig kunne booke en teoriprøve til dig med det samme.

Derudover er det lovpligtigt at have et færdselsrelateret førstehjælpskursus, såfremt du ikke har et bil kørekort inden opstart. Har du ikke taget et kursus tidligere så kan vi tilbyde dette på skolen.

Efter de 11 dages lynkursus, vil der stadig være nogle få ting der skal gennemgås:

 • 3 dages undervisning inkl. køreprøven
 • for at opfylde lovkrav om der skal være 14 dages undervisning
 • Køreteknisk kursus på 5 timer

Bliv dygtig trafikant – Tilmeld dig MC-kørekort lynkursus

Vi går meget op i at uddanne dygtige og sikre trafikanter. Ved at tage lynkursus hos os, kan du hurtigt og sikkert blive klar til motorcykelsæsonen. Du kan tilmelde dig vores hold ved at kontakte os på telefon 24 25 35 48 eller skriv til info@drivetrafik.dk.

Lynkursus

Der tages forbehold for korrekturfejl og prisændringer

Pris for lynkursus

 • Lovpakke
  12.400,-
 • Praktisk prøve inkl. opvarmning
  1.400,-
 • Tilmeldingsgebyr
  412,-
 • Stempelafgift til staten
  1.170,-
 • Baneleje til køreprøven
  650,-
 • Lægeattest
  400 - 600,-

Fem grønne stjerner
Fed oplevelse
Super fed oplevelse og forløb hos DriveTrafik i Ballerup! Skønt ophold, og virkelig lærerigt. Ole er virkelig god til at forklarer og lære hvordan tingene skal gøres og forståes, så man ikke er i tvivl. Undervisningen er god, humoristisk, men samtidig seriøs.

Fem grønne stjerner
Styr på det
Både Ole og Kenneth gør en godt klar til at håndtere en MC på den rigtige måde. De giver ikke bare et kørekort. De lærer en at kører på Motorcykel, og når man har bestået sin køreprøve, føler man at man faktisk har overskud i trafikken når man er ny!

Fem grønne stjerner
MC + Bil
Jeg tog både MC og bil, og er første gangs billist. Jeg fik eminent undervisning både teori og kørsel på begge hold. Og er blevet ført succesfuldt i hus. Jeg kan klart anbefale.

Fem grønne stjerner
Hurtigt forløb
Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Jeg kan på det kraftigste anbefale nye MC elever om at vælge DriveTrafik. De ved hvad de laver og de er hurtige til at få afviklet teori og det praktiske.

Fem grønne stjerner
Fantastisk sted
Fantastisk sted at tage MC-kørerkort. Sjove og menneskelige undervisere, som har et professionelt niveau, samtidig med at holde en glad og sjov tone. Bestod det hele i første forsøg.

Fem grønne stjerner
Fantastiske kørelærere
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelære. Han var super god og var hurtigt til at få prøver til mig.

Har du spørgsmål?

Lynkursus

Den hurtigste vej til kørekort

Ofte stillede spørgsmål

Vores lynkursus til MC kørekort er designet til at være effektivt og hurtigt. Typisk tager det mellem 1-2 uger at gennemføre dette intensive kursus, afhængigt af din tilgængelighed og indlæringshastighed.

For at tage kørekort til MC skal du være mindst 18 år gammel. Dette er den lovbestemte alder, hvor man kan få kørekort til motorcykel i Danmark. Vores kurser er tilpasset alle, der opfylder denne alderskrav.

Du kan tage et lynkursus til motorcykelkørekort hos os på Drive Trafik MC. Vores kurser er tilgængelige på vores faciliteter, hvor vi tilbyder professionel undervisning og en intensiv læringsoplevelse. Tilmeld dig nu og start din motorcykelrejse.

Kørelærerne

Kenneth

Kenneth

Kørelærer
Søren

Søren

Kørelærer
Ole

Ole

Kørelærer
Miriam

Miriam

Kørelærer (Dansk/Engelsk)
Jesper

Jesper

Kørelærer
Jonas

Jonas

Kørelærer

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhverv­else

Drivers License

Kampagnepris på lovpakke til kun 8.888kr. (gælder til 30. juni)

Få delt betalingen op i tre rater. Vi tilbyder både dag- og aftenhold i hele sæsonen.