MC køreskole med flere afdelinger

Vores motorcykel køreskole har flere afdelinger fordelt på Sjælland

“Den bedste undervisning giver de sikreste motorcyklister samt det billigste kørekort”

MC Køreskole

Undervisning med kvalitet i alle afdelinger

Når du du tager dit motorcykelkørekort i en af vores mange afdelinger, så vil du altid modtage den samme høje kvalitet i undervisningen. Vi er en MC-køreskole, som altid har fokus på, at du skal blive så dygtig som overhovedet muligt. Så uanset om du tager din undervisning i Charlottenlund, Ballerup, Frederikssund, Amager eller i Køge, så vil du opleve de samme høje standarder. Du kan derfor ikke regne med vi er billigst, men at vi stræber efter at være de bedste. Vi er en MC-køreskole med eleverne i centrum.

Samme lovpakke i alle afdelinger

Når du tager kørekort på en af vores mange MC-køreskoler, vil du blive tilbudt den samme lovpakke. Lovpakken indeholder alt det, du skal bruge for at få et MC-kørekort i Danmark.

Lovpakken indeholder:

  • Du får ubegrænset teoriundervisning i 6 måneder
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 13 kørelektioner på vej
  • En tur på køreteknisk anlæg

Der skal, udover lovpakken, påregnes udgifter til stempelafgift til færdselsstyrelsen, tilmeldingsgebyr, samt køreprøve, herunder baneleje.

Undervisning i teori på vores MC-køreskole bliver planlagt i samarbejde med eleverne, så vi forsøger at planlægge et forløb, hvor alle (så vidt muligt) kan.

Fem grønne stjerner
Fed oplevelse
Super fed oplevelse og forløb hos DriveTrafik i Ballerup! Skønt ophold, og virkelig lærerigt. Ole er virkelig god til at forklarer og lære hvordan tingene skal gøres og forståes, så man ikke er i tvivl. Undervisningen er god, humoristisk, men samtidig seriøs.

Fem grønne stjerner
Styr på det
Både Ole og Kenneth gør en godt klar til at håndtere en MC på den rigtige måde. De giver ikke bare et kørekort. De lærer en at kører på Motorcykel, og når man har bestået sin køreprøve, føler man at man faktisk har overskud i trafikken når man er ny!

Fem grønne stjerner
MC + Bil
Jeg tog både MC og bil, og er første gangs billist. Jeg fik eminent undervisning både teori og kørsel på begge hold. Og er blevet ført succesfuldt i hus. Jeg kan klart anbefale.

Fem grønne stjerner
Hurtigt forløb
Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Jeg kan på det kraftigste anbefale nye MC elever om at vælge DriveTrafik. De ved hvad de laver og de er hurtige til at få afviklet teori og det praktiske.

Fem grønne stjerner
Fantastisk sted
Fantastisk sted at tage MC-kørerkort. Sjove og menneskelige undervisere, som har et professionelt niveau, samtidig med at holde en glad og sjov tone. Bestod det hele i første forsøg.

Fem grønne stjerner
Fantastiske kørelærere
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelære. Han var super god og var hurtigt til at få prøver til mig.

Har du spørgsmål?

MC-køreskole med lækre motorcykler

Når du lærer at køre hos Drive Trafikskole MC, vil du altid køre på fuldt serviceret motorcykler med ABS bremser. Vi har samme høje standarder for vores motorcykler, som vi har for vores undervisning. Vi sætter kvalitet først. Du vil også have mulighed for at leje motorcykeltøj i alle vores afdelinger. Leje af tøj er en fast lav pris for hele perioden, hvor du deltager i undervisning hos os.

Kontakt os for svar på dine spørgsmål

Skal du have et undervisning af højeste kvalitet og på en MC-køreskole, der altid har dig og dine behov i fokus? Så skal du vælge Drive Trafikskole. Du kan kontakte os på telefon 24 25 35 48 eller på mail info@drivetrafik.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Der er løbende holdstart i perioden februar-november.

Lynkursus

Den hurtigste vej til kørekort

Kørelærerne

Kenneth

Kenneth

Kørelærer
Søren

Søren

Kørelærer
Ole

Ole

Kørelærer
Miriam

Miriam

Kørelærer (Dansk/Engelsk)
Jesper

Jesper

Kørelærer
Jonas

Jonas

Kørelærer

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafikskole

Gen­erhvervelse

Drivers License

Kampagnepris på lovpakke til kun 8.888kr.

Få delt betalingen op i tre rater. Vi tilbyder både dag- og aftenhold i hele sæsonen.