Vores motorcykler

“Den bedste undervisning giver de sikreste motorcyklister samt det billigste kørekort”

Vores motorcykler

Nye motorcykler

Vi har ikke gamle nedbrudte maskiner. Det er Honda CBF 650, Yamaha MT 07, Honda African Twin 1000 til de høje, Honda CBF 500 – A2, Honda CMX 500 til de korte ben A2, Honda CBF 125 ABS – A1, Vulcan S MY 2023

Korte ben?

Øvelserne i køreprøven er faktisk skrappe, især den snævre slalom og kan du kun lige nå jorden med tåspidserne vil de være nær ved umuligt. Flere af vores mc’er er sænkede.

HONDA CB 125 R NEO SPORT CAFÉ – KURVE-ABS

A1: Lille MC fra 18 år

Honda CB 125 R Neo Sport Café – Kurve-ABS

Nok den fineste 125 cm3, super manøvredygtig, topklasse udstyr, og kurve-ABS der muliggøre neutral linie ved fuld opbremsning i sving. Et fantastisk køretøj i den mindste klasse.

HONDA CB 500 F

A2: Mellem MC fra 20 år

Honda CB 500 F

Masser af træk, super velfungerende, siddestilling lige i øjet. God siddestilling også for de høje. Testvinder for nybegyndere.

HONDA CMX 500

A2: Mellem MC fra 20 år

Honda CMX 500

Igen en super velkørende mc fra den største fabrik i verden, altid den fineste kritik. Korte ben? – Intet problem, her kan du få kørekort alligevel !

HONDA CB 650 R – 2020

A

Honda CB 650 R – 2020

Er du ny i den store klasse så er Honda CB 650 R en fantastisk MC Super nem at styre, silkeblød gas, siddestilling lige i øjet indtil de meget høje.

HONDA AFRICAN TWIN 1000

Honda African Twin 1000

Er du blandt de højeste kan de fleste MC’er trykke din siddestilling ubehageligt, især i hoften. Det gør en African Twin IKKE – det er den fedeste og fineste rejse-mc der også kan køre off-road, så den er meget manøvredygtig.

YAMAHA MT 07

Yamaha MT 07

Top-sælgeren i de sidste 5 år ! Bomstærk motor, super manøvredygtig og kan køres med korte ben og vi har en sænket MC til korte ben.

TRIUMPH TRIDENT 660

Triumph Trident 660

Både til stort mc kørekort og mellem kørekort. Nye lækre mc ere, som giver en ekstraordinær køreoplevelse.

Vulcan S MY 2023

Velkørende motorcykel der er rigtig god til dem som er lidt lavbenet. Korte ben – intet problem.

Fem grønne stjerner
Fed oplevelse
Super fed oplevelse og forløb hos DriveTrafik i Ballerup! Skønt ophold, og virkelig lærerigt. Ole er virkelig god til at forklarer og lære hvordan tingene skal gøres og forståes, så man ikke er i tvivl. Undervisningen er god, humoristisk, men samtidig seriøs.

Fem grønne stjerner
Styr på det
Både Ole og Kenneth gør en godt klar til at håndtere en MC på den rigtige måde. De giver ikke bare et kørekort. De lærer en at kører på Motorcykel, og når man har bestået sin køreprøve, føler man at man faktisk har overskud i trafikken når man er ny!

Fem grønne stjerner
MC + Bil
Jeg tog både MC og bil, og er første gangs billist. Jeg fik eminent undervisning både teori og kørsel på begge hold. Og er blevet ført succesfuldt i hus. Jeg kan klart anbefale.

Fem grønne stjerner
Hurtigt forløb
Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Jeg kan på det kraftigste anbefale nye MC elever om at vælge DriveTrafik. De ved hvad de laver og de er hurtige til at få afviklet teori og det praktiske.

Fem grønne stjerner
Fantastisk sted
Fantastisk sted at tage MC-kørerkort. Sjove og menneskelige undervisere, som har et professionelt niveau, samtidig med at holde en glad og sjov tone. Bestod det hele i første forsøg.

Fem grønne stjerner
Fantastiske kørelærere
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelære. Han var super god og var hurtigt til at få prøver til mig.

Har du spørgsmål?

Lynkursus

Den hurtigste vej til kørekort

Kørelærerne

Kenneth

Kenneth

Kørelærer
Søren

Søren

Kørelærer
Ole

Ole

Kørelærer
Miriam

Miriam

Kørelærer (Dansk/Engelsk)
Jesper

Jesper

Kørelærer
Jonas

Jonas

Kørelærer

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhverv­else

Drivers License

Kampagnepris på lovpakke til kun 8.888kr. (gælder til 30. juni)

Få delt betalingen op i tre rater. Vi tilbyder både dag- og aftenhold i hele sæsonen.