Uddannelsesforløbet

“Den bedste undervisning giver de sikreste motorcyklister samt det billigste kørekort”

Uddannelsesforløbet

Ifølge kørelærers vejledning, så skal undervisning af trafikanter i høj grad være målrettet mod køreuddannelses egne mål og ikke blot mod beståelse af teori- og køreprøve. Der giver et højere færdigheds- og kundskabsniveau hos eleverne. Både når de skal til prøverne, men også når de skal ud på landevejene efterfølgende.

Det er noget vi går meget op i, hvorfor vores motto er:

“Den bedste undervisning giver de sikreste motorcyklister samt det billigste kørekort”

Teori

Du starter med teori – vi starter hele tiden nye hold fra februar til november både intensivt i dagtimerne og efter arbejde.

Lovkravet er 29 x 45 minutter, det gør vi på 8 teorigange og du kan evt skifte frem og tilbage mellem afdelingerne så det passer ind i kalenderen.

Kørsel

Først startes der på ”kravlegården” – banekørsel i 4 x45 min, så er de fleste klar til trafikken. Så starter vi forsigtigt med en tur ligeud, skruer op for sværhedsgraden og efter mindst 6 kørsler i trafik har vi kørt by- landevej- og motorvejskørsel og til sidst i mørke. i alt 11 x 45 min.

Teoriprøve

Så skal vi til teoriprøve. Det er stadig på papir, der har været forsøg med elektroniske prøver men lige nu venter vi på et nyt system.

Du skal ud af 25 billeder ha’ 20 helt rigtige !

Køreteknisk kursus

Køreprøverne er faktisk krævende, så kort tid inden prøven skal du en hel dag på 5 timer øve bremsning, balancekørsel, svingteknik, undvigemanøvre og kørsel med sidevogn.

Køreprøven

Prøven starter med en teknisk kontrol af bremser, lygter, dæk osv. Så 5 øvelser på bane – så vi begynder prøverne ved banerne. Der er 2 krævende balanceøvelser, hvor du må regne med udfordringer. Derefter svingteknik, katastrofeopbremsning og til sidst en undvigemanøvre, hvor du viser du har lært kontrastyrings-teknik.

Til sidst en varieret køretur i trafikken på mindst 25 minutter. Samlet tid ca. 60 min.

Fem grønne stjerner
Fed oplevelse
Super fed oplevelse og forløb hos DriveTrafik i Ballerup! Skønt ophold, og virkelig lærerigt. Ole er virkelig god til at forklarer og lære hvordan tingene skal gøres og forståes, så man ikke er i tvivl. Undervisningen er god, humoristisk, men samtidig seriøs.

Fem grønne stjerner
Styr på det
Både Ole og Kenneth gør en godt klar til at håndtere en MC på den rigtige måde. De giver ikke bare et kørekort. De lærer en at kører på Motorcykel, og når man har bestået sin køreprøve, føler man at man faktisk har overskud i trafikken når man er ny!

Fem grønne stjerner
MC + Bil
Jeg tog både MC og bil, og er første gangs billist. Jeg fik eminent undervisning både teori og kørsel på begge hold. Og er blevet ført succesfuldt i hus. Jeg kan klart anbefale.

Fem grønne stjerner
Hurtigt forløb
Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Jeg kan på det kraftigste anbefale nye MC elever om at vælge DriveTrafik. De ved hvad de laver og de er hurtige til at få afviklet teori og det praktiske.

Fem grønne stjerner
Fantastisk sted
Fantastisk sted at tage MC-kørerkort. Sjove og menneskelige undervisere, som har et professionelt niveau, samtidig med at holde en glad og sjov tone. Bestod det hele i første forsøg.

Fem grønne stjerner
Fantastiske kørelærere
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelære. Han var super god og var hurtigt til at få prøver til mig.

Har du spørgsmål?

Lynkursus

Den hurtigste vej til kørekort

Kørelærerne

Kenneth

Kenneth

Kørelærer
Søren

Søren

Kørelærer
Ole

Ole

Kørelærer
Miriam

Miriam

Kørelærer (Dansk/Engelsk)
Jesper

Jesper

Kørelærer
Jonas

Jonas

Kørelærer

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhverv­else

Drivers License

Kampagnepris på lovpakke til kun 8.888kr. (gælder til 30. juni)

Få delt betalingen op i tre rater. Vi tilbyder både dag- og aftenhold i hele sæsonen.