Uddannelsesforløbet

Teori

Du starter med teori - vi starter hele tiden nye hold fra februar til november både intensivt i dagtimerne og efter arbejde.

Lovkravet er 29 x 45 minutter, det gør vi på 8 teorigange og du kan evt skifte frem og tilbage mellem afdelingerne så det passer ind i kalenderen.

Tjek tiderne online. (når de løbende lægges op)

Kørsel

Først startes der på ”kravlegården” - banekørsel i 4 x45 min, så er de fleste klar til trafikken. Så starter vi forsigtigt med en tur ligeud, skruer op for sværhedsgraden og efter mindst 6 kørsler i trafik har vi kørt by- landevej- og motorvejskørsel og til sidst i mørke. i alt 11 x 45 min.

Teoriprøve

Så skal vi til teoriprøve. Det er stadig på papir, der har været forsøg med elektroniske prøver men lige nu venter vi på et nyt system i ca. 2023.

Du skal ud af 25 billeder ha’ 20 helt rigtige !

Køreteknisk kursus

Køreprøverne er faktisk krævende, så kort tid inden prøven skal du en hel dag på 5 timer øve bremsning, balancekørsel, svingteknik, undvigemanøvre og kørsel med sidevogn.

Køreprøven

Prøven starter med en teknisk kontrol af bremser, lygter, dæk osv. Så 5 øvelser på bane - så vi begynder prøverne ved banerne. Der er 2 krævende balanceøvelser, hvor du må regne med udfordringer. Derefter svingteknik, katastrofeopbremsning og til sidst en undvigemanøvre, hvor du viser du har lært kontrastyrings-teknik.


Til sidst en varieret køretur i trafikken på mindst 25 minutter. Samlet tid ca. 60 min.

Kontakt os her