Ballerup

Kørekort til motorcykel

Går du rundt med drømmen om at cruise på de danske landeveje, så klarer Drive Trafikskole også dette. Vi starter motorcykel hold op løbende, i perioden fra marts til november. Tilmeld dig her på siden, til det næstkommende hold du vil starte på. Ring- eller skriv gerne til os, og hør nærmere om dine muligheder for at starte på dit motorcykelkørekort, hvis du har yderligere spørgsmål.

Kørekort til motorcykel

Bliv sommerklar med motorcykelkørekort

Sommersæsonen er lige om hjørnet! Bliv klar til sommeren med vores populære MC-hold. Vi tilbyder almindelige kursusforløb og lynforløb, så du kan komme hurtigt på vejen.

Lovpakken til MC

Lovpakken er en samlet pakke der giver dig det der som minimum kræves, for at gennemføre dit motorcykelkørekort. Lovpakken indeholder følgende:

  • Ubegrænset teoriundervisning
  • Manøvrebane (4 lektioner á 45 minutter)
  • 13 kørelektioner på vej
  • Køreteknisk anlæg

Udover lovpakken må der påregnes udgifter til stempelafgift til politiet , tilmeldingsgebyr, samt køreprøve, herunder baneleje.

Betaling foregår via bankoverførsel, og der er derfor som udgangspunkt ingen kontanter mellem elev og kørelærer!

Teoriundervisningen aftales med deltagerne, så vi vælger dage og tidspunkter hvor alle kan.

*Ubegrænset teoriundervisning er gældende i 6 måneder fra påbegyndelse.

Hvilke motorcykler køres der med

Det skal være sjovt at køre på motorcykel…:)

Forud for det krav, handler det først og fremmest om færdselssikkerhed. Og hertil, at skolens motorcykler lever op til det gældende krav. Alle motorcykler er nye, og alle er udstyret med ABS bremser.

Praktisk info

Tøj: For de fleste elever, er det gældende, at det kan være svært at få råd til sit eget mc tøj, når nu kørekortet skal betales. Køreskolen tilbyder lån af tøj. Vi kan dække de fleste størrelser. Dog vil meget små piger og store drenge, skulle anskaffe sit eget tøj. Vi har MC støvler op til størrelse 47.

Kørsel: Motorcyklerne står i garage ved køreskolen i Ballerup, og vi vil altid starte kørslen fra Hold-an Vej 20c, 2750 Ballerup

Teori: Såfremt der er deltagere nok vil vi lave et teorihold i både Stenløse og Ballerup, ellers vil holdene blive slået sammen.

Spændte elever der skal på køreteknisk anlæg

Spændte elever der skal på køreteknisk anlæg
Elever klar til start på køreteknisk anlæg